" /> " />
X
تبلیغات
رایتل

اموزش ماهیگیری با قلاب ,دانلود رایگان فیلم ها و تصاویر ماهیگیری

ماهیگیری اموزشی و,دانلود فیلمها و تصاویر اموزشی ماهیگیری با قلاب رایگان

اشپزی اعلی درجه ماهی سفید شکم پر

اشپزی ماهی سفید شکم پر گیلان

انچه که لذیذترین و سنتی ترین و بهترین غذای اشپزی ماهی در گیلان است را برای دوستان تشریح می نمایم

1- ماهی ماده سفید تازه که شکمش پر از اشبل که همان خاویار ماهی سفید است می خرید 

2- ماهی را بطور درسته تمیز می کنید 

3-خاویار ماهی را نیز تمیز شسته و با سیر سبز و اندکی نمک و ادویه قاطی می کنید و دوباره در شکم ماهی سفید قرار می دهید

4- هیچگونه روغنی در این اشپزی کاربرد ندارد و اساسا مضر هم هست

5- در قدیم ماهی سفید اماده شکم پر بالا را در تنور نانوایی با حرارت کم می گذاشتند که 3- 4 ساعت پختنش طول می کشید ولی الان فرگاز هست می توانید در کمترین حرارت شعله گاز در فر بگذارید و بعد از سرخ شدن با برنج هاشمی گیلان میل فرمایید ضمنا بخاطر اینکه محتویات ارزشمند شکم ماهی بیرون نریزد بعد از داخل شکم ماهی قراردادن محتویات فوق شکم ماهی را با سنجاق ببنید

این غذا عالیترین و خوشمزه ترین غذای استان گیلان است که سالها ویا قرنها تست شده است بخورید و نوش جانتان  و امیدوارم یک بار امتحان فرمایید

تاریخ ارسال: سه‌شنبه 9 شهریور‌ماه سال 1395 ساعت 01:25 ب.ظ
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد